Voetverzorgingsproducten

Suda Care Voetbalsem
Deze voetbalsem is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De hoogwaardige ingrediënten vitaliseren en verfrissen vermoeide en zwaar belaste voeten. De waardevolle kamille-bestanddelen en de etherische olie met zijn hoog bisabolol gehalte, het kamille extract en het azuleen, kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële en antimycotische werking.

Bepanthen - bij kwetsbare en droge huid - beschermt en ondersteunt het huidherstel. De huid kan kwetsbaar zijn en droog of gespannen aanvoelen. Bij kwetsbare of droge huid is het belangrijk dat de huid beschermd wordt door aanvulling te geven op het natuurlijke huidvet (lipiden) en het natuurlijke huidherstel ondersteund wordt.

De M-Cose voor nagels en huid van hypogeen is door de toevoeging van medicinale honing nog effectiever dan andere mycosenagel tincturen. Het produkt bevat geen water en parfum en is dierproefvrij. Tevens verkrijgbaar M-Cose spray voor schoenen en sokken. Ook geschikt voor Diabetici.